Vinylové lepené dílce

V současnosti velice oblíbená podlahová krytina. Vinylové lamely o síle +- 3mm, jsou pokládány do živého lože lepidla. Množství dekorů - imitace dřeva, broušeného betonu, kůže. Zde je vyžadován naprosto rovný a hladký podklad, například nivelační stěrka nebo stavební PD desky (DTD, MFP, OSB)

Vinylová "click" plovoucí podlaha

Další varianta vinylové podlahy, tentokrát vinylová nášlapná vrstva umístěna na HDF spodní vrstvě, která je vybavena "click" zámky. Jde vlastně o vylepšenou klasickou laminátovou plov. podlahu, vylepšenou o nášlapnou vinylovou vrstvu. Absolutně rovný a hladký podklad zde není podmínkou - HDF spodní vrstva ve spojení s podložkou snese i mírné nerovnosti.

PVC linolea v pásech

PVC linoleum je dnes často obecným názvem pro - spodní vrstva PVC s vrchní vinyl nášlapnou vrstvou. Nejčastější šíře pásů je 4 m, avšak na současném trhu je již možné nalézt různé šíře linoleí - často 2m, 3m, nově i 3,5m, samozřejmě 4m, a pro větší místnosti také 5m šíře. Výběrem správné šíře pro konkrétní místnost můžeme ušetřit nemalé peníze na prořezu.

Dřevěná třívrstvá "click" podlaha

Pro milovníky přírodních materiálů. Spodní dvě dřevěné vrstvy, slouží k trvalé stabilitě lamely, vrchní nášlapná vrstva je pak z ušlechtilého dřeva a je již z výroby finálně upravena lakem nebo olejem. Lze instalovat plovoucím způsobem na podložku nebo celoplošně lepit ke správně ošetřenému a upravenému podkladu. Vrchní nášlapná vrstva z ušlechtilého dřeva lze, po opotřebení, renovovat broušením a následným lakováním či olejováním.

Parkety, masivní prkna - renovace/nové

Dřevěná podlaha vždy působí útulným dojmem. Pokud je o dřevo v průběhu užívání dobře postaráno, bude nám takováto podlaha dělat radost po dlouhé roky. Opotřebení lze renovací broušením uvést do opět téměř dokonalého stavu. Současné top laky nebo oleje zajistí dlouhou životnost a nádherně vykreslí strukturu dřeva. 

Příprava podkladu

Pro dlouhou životnost Vaší podlahy je nezbytná technologicky správná příprava podkladu.  Díky špičkové podlahové chemii, moderním materiálům a  postupům lze dnes docílit takové finální podlahy, se kterou budete spokojeni a která vydrží roky.  Prémiové nivelační stěrky nebo podlahové falcované stavební DTD, MFP či OSB desky se správně navrhnutým roštem, je základem k úspěšné realizaci podlahy.